SERVICII

Investiția dvs. în publicitate trebuie să producă rezultate. Indiferent dacă doriți să construiți conștientizarea mărcii, să conduceți traficul pe site sau să generați potențialul de vânzări, campaniile noastre publicitare premiate se concentrează pe rentabilitatea investiției.

De la anunțuri interactive, georezistență mobilă și medii sociale la emisiuni, căutări plătite și campanii tipărite, Turchette este o agenție full-service cu o moștenire de 65 de ani care produce creații premiate.

PUBLICITATE DE SUCCES

MMG este o firmă de marketing cu o vastă experiență în numeroase discipline de marketing. Expertiza noastra colectiva ajuta clientii nostri sa-si ia afacerile la nivelul urmator si clientii nostri ne vad ca un partener strategic de marketing pe termen lung, mai degraba decat doar un furnizor.

Echipa profesionistă multi-talentată a agenției este legată de o abordare foarte structurată și disciplinată. Indiferent dacă ati creat o campanie globală de imagine orientată către sectorul farmaceutic, lansând o nouă campanie de relații publice pentru o firmă de management al dispensarelor optice sau proiectând un nou site web pentru o instituție financiară, protocolul strict testat în timp asigură că eforturile noastre de publicitate, marketing și relații publice sunt "la fața locului" cu obiectivele de marketing și vânzări ale clienților noștri. MMG, începe fiecare nouă relație client prin desfășurarea unei întâlniri de orientare aprofundată. Noi examinăm, discutăm și explorăm totul, de la percepția mărcii, punctele forte, punctele slabe, concurenții și obiectivele strategice globale la promovarea produselor specifice, cercetarea pieței, alocările bugetare și tacticile creative. Descărcarea detaliată a informațiilor minimizează timpul de rampă care poate genera o campanie de marketing, permițându-ne să începem imediat, să realizăm platforme creative, planuri media, strategii de relații publice și alte eforturi de marketing.

Lucrând ca o extensie a echipei de marketing a clienților noștri, ne implicăm în afacerile lor pentru a dezvolta soluții de marketing inovatoare și rentabile, care ajută la îmbunătățirea vizibilității, diferențierii, relevanței și cel mai important a vânzărilor. Suntem pasionați de munca noastră și de succesul clienților noștri; reușim numai atunci când o facem.

© 2020 My Media Motion Group. All Rights Reserved.

Search